Indendørs træning på Kvorning Møllevej 20, Kvorning, 8830 Tjele vinteren 2019/2020: 

ØKS har lejet ridehallen hos Stald Ramsdal hver torsdag aften fra kl. 19.00 - 21.00. Her kan alle medlemmer af ØKS komme og træne. Første træningsaften er torsdag, den 14. november 2019, og træningen kører hver torsdag aften (undtagen i julen) og helt frem til og med marts måned 2020. Så tøv ikke med at møde op til disse træningsaftener.
Men husk: Der er tilmelding til alle træningsaftener, og vogne skal ligeledes bookes på forhånd. Det er altså ikke muligt blot at komme og leje en vogn uden foregående aftale. Det koster kr. 30,- pr. gang, du lejer en vogn. Hvis der er flere, der ønsker at leje samme vogn den samme aften, gælder lejen af vogn i 45 min. Du er meget velkommen til selv at medbringe vogn!
Tilmeld dig i god tid, og gerne senest aftenen før.
For tilmelding og bookning af vogne til træningsaftenerne, kontakt venligst Niels Jørgen Ramsdal på tlf. 40 78 56 54. Gerne på sms og gerne dagen før.
Da det er nyt med ridehustræning i Kvorning, vil det være dejligt, hvis du påtænker at deltage i træningen og gerne vil leje vogn, at du så i starten af sæsonen lige konktakter Lisbeth H-N. på tlf. 24267818, så vi kan få en snak om, hvilken vognstørrelse og type, du har behov for, og hvad ØKS har mulighed for at stille til rådighed.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite